ANKARA / POLATLI - Polatlı Anadolu İmam Hatip Lisesi

OKULUMUZ İKİNCİ KEZ FLORBOL TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Polatlı Anadolu İmam Hatip Lisesi 2.kez Türkiye Florbol Şamiyonu oldu. 12/13 Mayıs 2018 tarihleri arasında Gebze Üniversitesi Spor Kompleksinde yapılan Türkiye Florbol Şampiyonasında okulun erkek florbol takımı ikinci kez Türkiye şampiyonu oldu.1 Kalec 5 oyuncu toplam 6 sporcuyla her türlü zeminde oynanabilen ve asla şiddet içermeyen,omuz omuza mücadeleye dahi müsaade edilmeyen florbol oldukça seviyeli bir spor dalı.2017 yılının ağustos ayında Slovakya´daki turnuvaya tamamen kendi imkanlarıyla öğrencileri götürüp onlara eşsiz bir tecrübe kazandıran Polatlı Anadolu imam Hatip Lisesi bu sene de Ağustos ayı sonunda İsveç´te yapılacak turnuvaya katılmayı hedeflemektedir.Florbol spor dalının Türkiye´de henüz bir federasyonu olmadığından dolayı okul bu yıl da kendi imkanlarını zorlayarak bu turnuvaya katılacaktır.Şİmdiden sponsor arayışları başladı.Turnuvanın en önemli kazanımı Florbol spor dalı Türkiye´de federasyonlaştığında bu turnuvaya katılan öğrencilerimiz bu sporun ilk milli sporcuları ünvanını elde edeceklerdir.

25-05-201825-05-201825-05-2018

Yayın: 03.06.2018 - Güncelleme: 06.06.2018 17:12 - Görüntülenme: 1606